Куточок-музей

Шановні колеги, в багатьох бібліотеках ЛПЗ області діють музеї історії розвитку медицини району та закладу. Активну участь у їх створенні приймають бібліотекар. Тож для тих, хто тільки планує започаткувати такий музей, пропонуємо схему та тематику стендів музею Радомишильської ЦРЛ, що міститься у приміщенні бібліотеки.

Куточок – музей

Історія медицини району

1. Стенд.

Дата заснування медицини в районі , фото перших медичних пунктів, фото головних лікарів від засновників медицини по даний час з супроводом біографій.

Фотографії перших приміщень в яких надавалась медична допомога населенню, з подальшими забудовами та заснуванням профільних відділень, на сучасному етапі.

2. Стенд.

Ветерани праці в медичній галузі району, фотографії-біографії та висвітлення роботи на протязі відпрацьованого часу в медицині.

3. Стенд.

Заслужені лікарі України оформлено таким самим форматом.

4. Стенд.

Праці медичних працівників поза профільною роботою, це написані картини, портрети, збірки віршів, статей та оповідань. Альбоми з фото та їх описанням з давніх часів по наш час.

Альбом «Сильна профспілка-міцний колектив»

Столи-вітрини в яких висвітлюються спортивні відзнаки медичних працівників, кубки, грамота,вимпели. Всі матеріали були зібрані при допомозі зустрічей із старожилами-медиками, фотографії - розповіді про людей про їхню роботу, які і послужили матеріалами для оформлення куточка-музею в бібліотеці при Радомишльській ЦРЛ.