Всеукраїнський день бібліотек

        30 вересня 2013 року бібліотечна спільнота буде відзначати своє  ювілейне свято – 15 -ту  річницю встановлення в Україні  Всеукраїнського дня бібліотек.(Наказ Президента України від 14 травня 1998 р. №471/98).

         З цього приводу ОНМБ  24 вересня збирає бібліотекарів мережі медичних бібліотек області на семінар  із змістовною та цікавою програмою.

       «Актуальні питання та напрямки роботи мережі медичних бібліотек області» – назва семінару красномовно говорить про те, які проблеми будуть на ньому розглянуті.

         У наш досить складний час, коли відбувається реформування медичної галузі, медичні бібліотеки мають усвідомлювати свою роль і місце у роботі свого медичного закладу, використовувати досвід і напрацювання своїх колег – така тематика виступу директора ОНМБ Осики А.В.

         Своїм досвідом впровадження інноваційних методів  роботи поділиться бібліотекар Малинського МРТМО, яка пропонує колегам  переглянути документальні стрічки, автором яких є вона сама, з історії свого медичного закладу та його підрозділів.

         Завершенням семінару стане урочисте святкування  Дня бібліотек, на якому охочі можуть взяти участь у конкурсах, послухати співи та просто поспілкуватися  у професійному колі.

         Тож, дорогі колеги, щиро вітаємо  з  професійним святом та чекаємо на вас у приміщенні ОНМБ 24 вересня о 10 годині.